Afslankmassages voor een strakker en slanker lichaam

ZENS@TION - BeautyDankzij een Sveltessa-afslankmassage te Haacht kan ZENS@TION uw cellulitis-problemen aanpakken, de huid terug strakker maken en zelfs voor natuurlijke lifting zorgen. Samen met u streeft de massagespecialist naar een slanker en strakker lichaam.

Dankzij de intense massagetechniek wordt ook de doorbloeding gestimuleerd, en de toxines afgevoerd. Het resultaat: meer energie in lichaam en geest.

Sveltessa-massage

Na een Sveltessa-massage voelt u zich verkwikt en energiek. U verliest geen kilo's, maar wel centimeters omvang. Om een mooi resultaat te bekomen boekt u best een 18-tal sessies. In de eerste weken zorgt Zens@tion meteen voor meerdere sessies per week, dit is noodzakelijk om het proces te activeren. Zo kunt u meteen een vliegende start nemen.

Anti-aging gelaatsmassage

Deze massage heeft als doel het gelaat te verstevigen en het verjongingsproces te stimuleren zonder chirurgische ingrepen.

Anti-aging gelaatsmassage is een cosmetische bindweefselmassage, het is een intensieve vorm van massage die erop gericht is de onderliggende vezels van de huid te stimuleren. Het lichaam maakt op deze manier zelf collageen en elastine aan, met als gevolg dat het gelaat terug voller en strakker wordt. Deze behandeling wordt toegepast op rimpels, acne, littekens, bleke rokershuid, verslapte huid na gewichtsverlies en/of zwangerschap, huid met slechte doorbloeding, …

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in deze massages voor een mooier en strakker lichaam? Contacteer ons dan via de contactpagina.

Back to Top