Een sportmassage, een genot voor spieren en geest.

ZENS@TION - SportAls sporter zijn uw spieren uw grootste goed, en dus is het belangrijk om er perfect zorg voor te dragen. Daarom is een ontspannende spiermassage op tijd en stond een must.  Ook hiervoor kan u terecht bij Zens@tion.

Sportmassage, met taping

Een sportmassage te Haacht verloopt met diepe strijkages en knedingen, waarbij men toegang verkrijgt tot de diepere spierlagen. Als gevolg van deze intense massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Ook worden de spierknopen en verwevingen losgemaakt. Hierdoor komen de spieren in een totaal ontspannen toestand terecht. Ook niet-sportievelingen kunnen hier trouwens energie en verlichting uit halen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van medische tape.

Deep tissue massage

Behandeling van sporters vraagt om een adequate en speciale massagevorm, zoals bijvoorbeeld deep tissue massage. Dankzij frictietechnieken en diepte-effleurages zorgt Tomas, onze masseur er voor dat u als sporter uw spieren achteraf maximaal kan benutten, en dat uw spierknopen en verwervingen losgemaakt zijn.

Deze intense massage kan afgewisseld worden met zachte behandelingen om de weefsels rust te gunnen.
Geïnteresseerd? Maak dan gerust een afspraak met ons, via de contactpagina.

Back to Top