Relaxerende massages: heerlijk tot rust komen

Bij ZENS@TION kan u terecht voor massages die u naar de zevende hemel brengen. Zeker na een lastige en stresserende werkweek zijn de gouden handen van onze masseur de place to be voor uw lichaam. Achteraf voelt u zich als herboren.

ZENS@TION - OntspanningAyurvedische massage

Ayurveda is de Hindoeïstische gezondheidsleer die geïnspireerd is op het holisme, waarbij lichaam en geest als één geheel worden bekeken. Deze massage die uitgevoerd wordt met heerlijk geurende kruidenolie, is dan ook een ervaring voor uw totale lichaam.

Zowel het hoofd, de buik en het gezicht worden verwend. De energiekanalen (meridianen) en energiepunten (chakra's) worden gestimuleerd door middel van de zachte 'touch' van uw masseur. Ook het reinigende effect mag niet onderschat worden. Deze ervaring brengt lichaam en geest terug in evenwicht.

 

ZENS@TION - Ontspanning Zweedse massage

Zweedse massage is een stevige, maar rustgevende massage. Hierbij worden de bloed- en lymfecirculatie geoptimaliseerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarenboven worden de spieren losgemaakt en worden vermoeide en gespannen spieren verlicht.

Hierdoor is een massage als één van de relaxerende massages in Haacht ideaal na het sporten of bij overbelaste spieren.

 

ZENS@TION - OntspanningHot stone massage

Hot stone massage is precies wat de naam zegt: een massage met heerlijk warme stenen. Er wordt meer bepaald gebruik gemaakt van de specifieke basaltstenen. Deze worden heerlijk verwarmd tot 45 à 55 graden celsius.

Nadat ze op uw lichaam gelegd zijn, wordt zowel met de stenen gewerkt, als met de handen, in combinatie met warme olie.

 

ZENS@TION - OntspanningKoreaanse massage

In Korea is deze verkwikkende massagevorm een onderdeel van het dagelijkse leven. Het gaat hier om een intense en dynamische vorm van masseren, door middel van vibraties, wiegen, schudden en het mobiliseren van rug, ledematen en bekken.

De spieren en gewrichten worden op die manier losgemaakt, versoepeld en geactiveerd. Het resultaat: een betere doorbloeding, en dus ook een betere afvoer van de afvalstoffen. Deze massage kan bovendien gegeven worden met uw kledij aan.

 

ZENS@TION -OntspanningThaise voetmassage

Dit is een relaxerende massage in Haacht van de voeten en de onderbenen. Na een ontspannend voetbad start de massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van reflexzones en volgen verschillende technieken elkaar snel op.

Ideaal om vermoeidheid in de voeten en benen aan te pakken en het energiepeil te verhogen.


Master's Blend

Dit is een “cocktail” waarbij de sterke punten van de verschillende massagetechnieken gecombineerd worden tot een unieke belevenis. Door jarenlange ervaring slaagt Tomas erin de gevoeligheden van de klant te herkennen en de massage te personaliseren met als gevolg een optimaal welbevinden.

Chineese hoofd-, nek- en schoudermassage

Deze massage, van Chinese oorsprong, richt zich op de drukpunten en de energiebanen die door hoofd, nek en schouders lopen. Door activatie versnelt de bloedstroom met snellere afvoer van afvalstoffen als gevolg. De Chinese H-, N- en S-massage brengt verlichting bij hoofdpijn, een geblokkeerde nek, vastzittende schouders, …

 

Krijgt u graag één van deze massages? Dan kan u ons gerust contacteren via de contactpagina van deze website.

Back to Top